Jag behövde en snickare

Hejsan igen alla ni som dag ut och dito in kommer hit! Idag kommer jag att skriva ett inlägg om när jag vände mig till en snickare. Jag skriver annars mest om sport men det händer ibland att jag även har andra saker att ta upp, och i dag är det en sådan dag! Jag bor i Borensberg i en vacker villa och jag ville ha en altan. Det är något jag velat ha länge men man får ta en sak i taget och prioritera. En altan har funnits på önskelistan men inte varit högst prioriterat, men nu för några veckor sedan var det dags att bygga en och jag ville inte göra det själv. Så jag vände mig till en snickare. Den snickare jag vände mig till rekommenderades av en vän och han gjorde ett utmärkt jobb. Altanen ser fantastisk ut och om någon av er behöver en snickare skulle jag rekommendera denne. Han var vänlig, effektiv och uteplatsen ser fantastisk ut. 

Jag har en kompis som tyckte att jag skulle bygga mitt eget trädäck för det hade han gjort. Man han fick äta upp vad han sa för ett par månader efter att han byggt sin altan började den bli skev och lutade några grader åt ena hållet. Så han fick riva ner det och bygga om den och det kostade honom ganska mycket pengar men även tid. Är man inte väldigt insatt i vad som behöver göras är det bättre att man vänder sig till en snickare så man vet att jobbet blir riktigt gjort. Tack för att du läste och jag hoppas att du har en bra dag! Jag hoppas att du gillade det här inlägget. Lämna en kommentar nedan eller på min sida i sociala medier och låt mig veta vad du tycker! Ha en fantastisk dag!